ELO BOOST YASAL MIDIR?

League of Legends'da ELO Boost'un yasa dışı olup olmadığı çokça merak edilen bir sorudur. İşte hızlı cevap: Güney Kore'de yaşamıyorsanız, bu tamamen yasaldır ve başka herhangi bir ülkenin geçerli yasalarıyla çelişmez. Ancak Güney Kore'de ELO Boost ile ilgili faaliyetlerde bulunan bir kişi iki yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir veya $18,000 kadar para cezasına çarptırılabilir.

GÜNEY KORE REKABETİ

Güney Kore'nin oyun endüstrisi oldukça rekabetçi ve aktif bir endüstridir. Oyuncular bu oyunları çok ciddiye alıyor ve e-spor oldukça popüler. Bu nedenle Güney Kore'de ELO Boost faktörünü denklemin dışında tutacak yasalar çıkarıldı.

LoL'de ELO Boost Sorunları

League of Legends Karakteri Meraklı Neeko

League of Legends'ın yapımcı şirketi(Riot), League of Legends'da ELO Boost'u resmi olarak desteklemese de yapabilecekleri maksimum şey, oyuncuları banlamak. ELO Boost, Güney Kore dışındaki her yerde tamamen yasal olduğundan, Riot dava açamaz ve sizi bulup hapse attırmak ya da para cezasına çarptırmak gibi bir yasal işlem başlatamaz.

Riot, ELO Boost aktivitelerinin/hizmetlerinin oyunların genel bütünlüğünü ve şirket olarak isimlerini bozduğunu iddia ediyor. Aynı şekilde daha büyük ELO Boost şirketleri de Riot'a kayıtlı şirketler oldukları için aynı şekilde düşünüyor ve söylüyorlar. Riot gibi onlar da ELO Boost gibi bir hizmet söz konusu olduğunda mümkün olan en fazla dramadan kaçınmaya kararlılar.

LoL ELO Boost Yaptırmak Yanlış Mıdır?

Bu, tıpkı diğer bir çok hizmet gibi sunulan bir hizmettir. Riot bu tür bir hizmetin başka oyuncuların oyun deneyimini mahvedebileceğinden korkuyor ancak bu daha çok oyuncuların kendi karar vermesi gereken bir şey. Riot, ELO Boost'a katılan oyuncuları/hesapları banlama fikrinde kararlı olsa da, bu ancak hizmetin gerçekleştiği iddiasının kesin olarak kanıtlanması durumunda gerçekleşebilir.

Riot'un Hizmet Koşulları'nda ELO Boost veya ELO Boost'un ne olduğu ile ilgili doğrudan hususları veya tanımları belirten bir bölüm bulunmamaktadır. Hesap paylaşımıyla ilgili yalnızca birkaç bölüm var. Ancak yine de hesaplarını nasıl kullanmak istediklerine karar vermek tamamen hesap sahiplerinin sorumluluğunda olmalıdır.

Bunu hiçbir şüpheye açık bırakmadan kesinlikle kanıtlamak, yapılması inanılmaz zor bir şeydir. Hesap paylaşımının gerçekleşmesinin araştırılması sürecinde de çok fazla zorlu kısım var. Her iki durumda da Riot'un bu yönde ciddi bir eylem/adım atma konusunda yeterli yeteneği veya isteği yok gibi görünüyor.

Riot bu tür bir soruna tanık olan tek şirket değil. Ancak tahmin edilebileceği gibi açık bir şekilde, işler devam ettiği ve para akışı devam ettiği sürece gereğinden fazla umursamıyorlar.

ELO BOOST KATEGORİLERİ: ELO(SOLO) BOOST & DUO BOOST

Genel olarak tüm ELO Boost hizmetleri iki farklı kategoriye ayrılabilir; Solo ELO Boost ve Duo ELO Boost hizmetleri. Solo ELO Boost, Duo ELO Boost hizmetlerine göre biraz daha risklidir çünkü Solo versiyonda, verilmek istenen hizmet için doğrudan hesap paylaşımına ihtiyaç vardır. Duo'dayken hesap paylaşımına hiçbir şekilde gerek yoktur.

Duo ELO Boost'da ELO Booster'ların, hizmeti daha iyi ve daha hızlı yerine getirmek için diğer ELO Booster'larla birlikte oynama şansı yoktur. Solo ELO Boost sırasında ELO Booster'lar, hizmeti daha hızlı tamamlamak ve başarılı bir sonuç elde etme şansını artırmak için diğer boosterlarla ikili çalışmayı seçebilirler. Ancak oyuncunun/bireyin sahip olduğu zaman çerçevesinin iş veya sosyal sorunlar nedeniyle sınırlı olduğu durumlarda gidilecek yol Solo ELO Boost'tur.

Duo Boost Avantajları

League of Legends Duo Boost Hizmeti

Solo ELO Boost hizmetinde ELO Booster oyuncunun hesabına giriş yapar ve hizmeti yerine getirir. Duo ELO Boost hizmetlerinde ELO Booster ve oyuncu birlikte oynarken, ELO Booster başka bir hesap kullanarak müşteriyle oynar. Duo Boost'un kilit noktası hem ELO Booster'ın hem de oyuncunun/bireyin birlikte oynamasıdır. Bu tür ELO Boost hizmeti sıklıkla tercih edilir, çünkü tüm hizmet boyunca ELO Booster ve oyuncu eğlenceli ve iyi bağlantılara sahip bir ortamda tam bir uyum ve takım ruhu içinde olurlar. Servis sırasında oyuncunun, Booster'ından çeşitli ipuçları ve püf noktaları hakkında bilgi edinme şansı da yüksektir. Şu ana kadar hiç kimse herhangi bir Duo Boost hizmetiyle ilgili sorunla karşılaştığını iddia etmedi.

LOL ELO BOOST HİLE OLARAK MI DEĞERLENDİRİLİR?

LoL ELO Boost'a 'Hile' demek ne adil ne de doğru olur. ELO Booster'ların yaptığı şey, yeterince tecrübeli olmayan oyuncuların arzu ettiklerini elde etmelerine yardımcı olmaktır. Bireyin istediği hedefe ulaşmasını engelleyen bu deneyim eksikliği, yoğun iş temposu, zaman alıcı sosyal ve aile ilişkileri gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilmektedir. Bu gibi durumlarda, herkesin sadece istediği seviyeye ulaşmak için oyunu oynayarak tonlarca zaman harcaması gerekmiyor.

Sonunda, diğer tüm oyuncuların çeşitli farklı koçluk hizmetlerini veya 3. parti yazılımları denediğini ve bunların tek amacının adil olmayan/haksız yollarla diğerlerinin üzerine çıkmak olduğunu düşünün. Hatta arkadaşlarınızın, birinin diğerine yardım etmek için birlikte sıraya girdiklerini düşünün. Bunlar, günümüz League of Legends ekosisteminde iyi bilinen ve en yaygın gerçeklerdir. Tüm bunların arasında, ELO Boost gibi herhangi bir dış yardım almadan diğerleriyle nasıl adil bir şekilde rekabet edebilirsiniz?

ELO Boost hizmetleri League of Legends'dan çok önce mevcuttu; yalnızca hesabınızın gizli sıralamasını (MMR - Maç Eşleştirme Derecesi) artırmakla kalmaz, aynı zamanda MMR'ınızı yükselterek, daha fazla oyun bilgisine sahip ve size kıyasla daha deneyimli oyuncularla birlikte veya onlara karşı oynama şansı sağlar. Daha deneyimli oyuncularla veya onlara karşı oynadığınızda, zamanla onların neyi daha iyi yaptığını veya kendinizi nerede geliştirmeniz gerektiğini/geliştirebileceğinizi anlamaya başlayacaksınız. Bu, uzun vadede kaçınılmaz olarak bir oyuncu/birey olarak deneyim ve becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Bazı eylemlerin 'Hile' olarak adlandırılması için, oyunun kurallarına kasıtlı olarak uymamak/ihlal etmek veya bazı 3. parti yazılımların yaptığı gibi mekanikleri değiştirmek gerekir ki bunlar hiçbir şekilde LoL ELO Boost'u ilgilendirmez.

ELO BOOST'UN GERÇEK HİKAYESİ

ELO Boost, Güney Kore'de yaşamadığınız sürece yasadışı sayılmaz ve herhangi bir hükümet yasasını ihlal etmez. Bu oyunların yapımcı şirketlerinin çoğu bu tür hizmetleri resmi olarak desteklemese de, hiçbirinin hükümetler üzerinde yasal olarak kurallara uymayanlardan herhangi birini cezalandırmak için yasal suçlamada bulunma hakkı veya yeterli etkisi yoktur.

League of Legends gibi oyunlarda oyunun hayatta kalma şansı, oyuncuların sürekli olarak daha iyi olmaya ve yükselmeye istekli olmalarına bağlıdır. Çeşitli yetersizliklerden dolayı bunu başaramazlarsa, ya yardım isteyecekler ya da oyunu bırakacaklar. Komik gerçek şu ki, ELO Boost yasal olarak bilinen bir suç olsaydı, League of Legends büyük bir çöküşe sürüklenirdi.

Tüm ürün ve hizmet ağlarının ortak noktası, yaşam döngüsünde herhangi bir finansal kâr olmadığı sürece onu sürdürmenin bir anlamı olmadığıdır. ELO Boost, League of Legends'dan çok önce vardı, Call of Duty gibi oyunların bile kendi ELO Boost pazar payı var.

ELO BOOST İLE İLGİLİ ASIL ÖNEMLİ OLAN

Kayda değer olabilecek tek konu hesap paylaşımıdır. Riot gibi pek çok kurum ismine önem veriyor ve buna hizmetlerinin dış güvenlik imajı da dahil. Hesap paylaşımı gerçekleşirse hesapların ele geçirilebileceğinden ve dolayısıyla şirketin ve hizmetlerinin gerçekte olduğundan daha az güvenli görünmesine neden olabileceğinden endişe ediyorlar.

Elbette finansal kâr da hesaba kattıkları bir diğer faktör. Her oyuncunun kendi hesabına sahip olması şirketin elde ettiği kârı artıracağından, neden aynı hesabı birden fazla oyuncuda kullanmalarına izin veriliyor? Farkında olmadıkları şey, profesyonel Elo Booster'ların da tıpkı yardım ettikleri oyuncular gibi zaten bir dizi hesaba sahip olduğudur.

Ayrıca ELO Booster'ların yaptığı şey sadece oyuncuların dereceli liglerini artırmaktan öte, aynı zamanda içlerindeki League of Legends sevgisini ve istekliliğini daha da aydınlatmaktır. Oyunda belirli bir ilerleme kaydeden herhangi bir oyuncu, League of Legends dünyasını daha fazla keşfetme arzusunda olacaktır ve bu da kaçınılmaz olarak onları kostümler/şampiyonlar vb. satın almak için oyuna daha fazla yatırım yapmaya teşvik edecektir.

ELO BOOST VE HİLE İHTİYACININ ORTADAN KALKMASI

ELO Booster'ları işe almayı seçen herhangi bir kişinin aklındaki ana fikir, hesabının sıralamasını sihirli bir şekilde istenen seviyeye getirmek değil, sıralamada yükselmek için yardım almaktır. Oyuna olan istek ve isteklilikleri, oyun bir tarafta bütünlüğünü koruduğu sürece devam eder. Bir oyuncunun sıralamasını değiştirmenin basit bir yöntemi olsaydı, bu her şeyin anlamını yitirmesine neden olurdu. Aksine, ELO Boost hizmetinde, ELO Booster diğer bireyler gibi kendi çabasıyla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır; bu da ELO Boost'un League of Legends'ın bütünlüğünü tehdit eden bir şey olmadığının temel kanıtıdır. Hile yapan, 3. parti yazılımları kullanan ve geliştiren gerçek kullanıcılar ve oluşturuculardan farklıdır.

ELO Boost hizmetleri aslında yeni/deneyimsiz oyunculara hayatta kalma şansı sağlar. Oyunda fazla deneyimi olmayan yeni oyuncuların çoğu, ilk haftalarda/aylarda oldukça çabuk sıkılacak ve doyumsuz kalacaktır. İstediklerini elde etmenin heyecanını ve gerilimini hissetmelerine yardımcı olmak için onlara oyunun ilk zamanlarında yardımcı olunarak, kendi başlarına öğrenmeye ve oyunda ilerlemeye daha fazla ilgi duymaları sağlanır.

Kısacası ELO Boost, Riot'un oyuncu tabanını güçlü ve büyüyen tutmasına yardımcı olarak hem Leauge of Legends'a hem de Riot'a fayda sağlayacak. Sonuçta, canlı ve büyüyen bir oyuncu kitlesi ve kullanıcılar olmadan, herhangi bir platform, süreleri doldukça yok olmaya ve unutulmaya mahkûmdur.

ELO BOOST League of Legends Teamfight Tactics Valorant
NEDEN ELO BOOST HİZMETLERİ ALMALISIN?
ELO BOOST League of Legends Teamfight Tactics Valorant
ELO BOOST NEDİR?